Senaste Inlägg

the muffin man "O.O"

Sjuk, sjuk, sjuk, sjuk... Bara att äta en till spade full med glass och hinka i mig mer varmchoklad...
....O-"--<.....      '      <---- död elaknorr... :S
försöka kravla mig ur sängen i morgon....

Lägenhet

För dom som kanske inte vet det så bor (ja, BOR!) jag för tillfället med min älskade David i en lägenhet här i stan' en kortare tid framöver.
Det är ju faktiskt så att David "lånat" en lägenhet och jaa... av någon, mirakulös, anledning så lät mina föräldrar mig också flytta hit (TACK!!)
Det är ju som sagt bara tillfälligt, men ändå: i totalt 6 veckor bor alltså vi ihop! :)

Jag sitter alltså för tillfället och tycker lite synd om mig själv, pluggar,  planerar middag och önskar (trots min växande huvudvärk och olidliga halsont) att jag var i stallet...  Får dock vänta till i morgon... Låt det komma snart!


slänger in en liten bild på en av mina älsklingar när jag ändå haller på...


saknar sommaren....

Stress

Hejsvejs lingon ... grejs! 

Blääääää för stress och en väska full med skolböcker! Har haft det SKIT stressigt senaste tiden och har knappt hunnit andas mellan diverse uppsatser, prov, muntliga föredrag och diverse häst aktiviteter! Hade exempelvis priv i NkA idag som gick-
 ... jag vill inte ens tänka på det...

Måste säga att det är som vanligt mycket skojsigt med musikalen, även om jag fortfarande har ont i min stackars hals! Mycket kvar att lära sig dock, då det känns som att vi i princip badar i nya noter/texter just nu! (Men alla klarar detgalant ändå !<3 )

Puss o Kram kära svennebanan!