Senaste Inlägg

Bort...

Kan meddela att jag inte alltid är så deprimerande men känner att jag behöver skriva av mig lite....
Känner att allt suger just nu. Jag hatar att sitta och titta på medan andra lever sina liv! Vill se världen, upptäcka allt som finns att upptäcka och leva. För första gången i mitt liv verkligen leva. Vill sluta vara den som tänker för mycket och bara oroar sig! Vill vara den som aldrig är ledsen, eller sur eller bortglömd! Vill bränna upp mitt gamla liv och fly från allt det onda! Sy igen alla sår och börja om! En helt ny start! Komma till en plats där ingen känner igen mig eller vet mitt namn. Vill komma till en plats där alla kan förstå mig och se mig för den jag är, och inte den jag låtsas vara! Vill ha en värld där inget baseras på utseende, eller kön, eller tidigare erfarenheter, eller hur långt man kan gå utan att skämma ut sig. Allt handlar om en balans: mellan bitch och ängel, hora och pryd, fjortis och nörd,kall hjärtad och överkänslig, galen och stel. Allt handlar om att väga av det som inte hinns, strunta i dom som kastar skit, följa efter dom som inte påstår att du är dum/ful/galen/störd/jobbig ... Stå i bakgrunden och inte bry sig om att gråta. Hålla tillbaka och ge, hålla tillbaka och ge.. Alltid dessa spel. Vill ha ett slut på alla spel! Alla lögner, all ångest och allt hat! Vill härifrån, bort! Bort från det här brustna hjärtat och den här helvetes platsen! Bort! Men jag vet inte hur...
.
.

hårigt som in i F*N!

Shahina fäller och jag spenderade evigheter med att försöka få ut inbakad lera ur Nipetas man igår, men till vilken nytta? Idag såg dom fortfarande ut som troll!

'
Hårbollen Harald bara växer och växer...

'
'
'
Igår fick Nipeta en liten fläta (notera dock den smutsiga pälsen)
'
'
'

'
luddigt troll kan man ju också va'!<33
'
'
'

Kvinnodagen

Glad Kvinnodag på er brudar !
Fight for your rights!

Prova på Distans!

För er som är intresserade av något nytt och spännande så arrangerar klubben en liten rolig aktivitet !
http://www1.idrottonline.se/MalardalensDistansryttarforening-Ridsport/ProvaPa-distans/

lost in the darkness

kan inte sova....

Häst sök...

...måste erkänna att jag haft ögonen öppna efter en till liten pålle till stallet senaste månaderna och att det nu faktiskt börjar bli lite frustrerande! Skulle det inte vara skönt att kunna se in i framtiden så att man vet vilka val man gör kommer bli framgångsrika?  Vill bygga en tidsmaskin!! :"D Vem är på ??!!!
Någon som vet nån bra pålle till distansen som är till salu ?:D

Nothing can be done...

Har tittat till hästarna en snabbis samt varit duktig och städat lite på mitt rum, samt ändrat lite på bloggen,  för att bland annat försöka hålla tankarna ljusår ifrån min plågande huvudvärk ... Vilket misslyckande ! Men nu kan jag försöka koppla av lite med en skål glass och lite mer choklad så kanske allt ordnar sig.

 

bjuder på en bild i alla fall (då det känns som jag inte vågat visa mitt fula tryne på länge )

och nej, bilden är inte tagen idag utan någon gång förra veckan - ni vill inte se mig idag, trust me!

( fråga David, som inte vågat hälsa på mig idag, den j*vln ...) <3



 

 

 

/ Er flamms

din anmälan är nu skickad...

Precis skickat in min anmälan till en musikal kurs i maj. Kommer bli riktigt spännande! Och nej, elaknorris monstret kan inte leva utan musikal folk och sång tills nästa termin ! Hur skulle man kunna klara det ? D": :'D

Alla hatar vi nog...

I'm the opposite of home sick, I'm sick of being home.
author unknown
Alla hatar vi nog att vara sjuka men jag tror att jag nog kan påstå att jag fått min dos av sängliggande för det närmaste 3 100 åren bara under dom senaste 2 månaderna! Idag är då, konstigt nog, ännu en sådan dag med feber, yrsel, huvudvärk, illamående, ont i halsen, täppt näsa osv osv. Ja, allt det roligaste livet har att ge(!) -you name it, I've got it!
Perfekt dag att ägna åt att skövla mitt rum som för övrigt ser ut att spytt samt genomlidit diverse bombnedslag...


har dock typ panik med tanke på allt jag missar idag i skolan...

*VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLAR HÖGT, vilket leder till en ovanligt smärtsam hostattack*
..fan...






bild tagen på fysik lektion förra veckan..