Senaste Inlägg

Njut av sommaren!

Långritt

Idag tog Shahina och jag en riktig långritt och råkade glömma bort tiden (wooops)... Hoppas inte grannarna blev för sura av klippideklopp: et...( svårt att smyga med hovar)
 
 
 
 
 
 

Glasögon

Här kommer jag med nytt läppstift och med nyheter angående mina ögon. *Trumvirvel* Ja, jag behöver glasögon! Inte den roligaste nyheten men det kunde varit värre då jag mest kommer behöva ha dem när jag ska läsa saker på nära och långt håll (?).  Men ja, glasögon. Bågarna är valda, men det kändes lite skumt att ta en bild på dom så här får nu en bild på resultatet från mitt nya läppstift... No hate! ;)
 
 

When God created the horse...

When God created the horse, he said to the magnificent creature:
I have made thee as no other.
All the treasures of the earth shall lie between thy eyes.
Thou shalt cast thy enemies between thy hooves,
but thou shalt carry my friends upon they back.
Thy saddle shall be the seat of prayers to me.
And thou fly without any wings, and conquer without any sword.

- The Koran
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite humor i regnet...

Det vackraste som finns...

 
 
 

Lyckligast på Jorden!

Idag är jag nog den lyckligaste människan på Jorden!

För cirka 22 timmar sedan anlände jag, ganska slutkörd, till kära Muppsala igen då jag varit i Fiskbeckskil (stavning?) i en vecka. Västkusten var underbar och det var ganska grymt att vara på en univeristetskurs redan nu när man fortfarande inte tuggat sig genom hela gymnasiet än. Jag åkte dock inte bara för att känna oss lite extra nördiga utan eftersom att marinbiologi är något som jag alltid velat kunna mer om.

Med risk för att låta lite för kortfattad så hoppar jag nu fram några tusen meningar då jag har något HELT FANTASTISKT att meddela! Vi har nämligen fått ett litet tillskott till vår lilla arab-hjord idag!

Välkommen finaste, vackraste, mest perfekta Silver Dearest!

Jag måste erkänna att jag knappt kan tro det själv, men nog är det så att vi tillslut lyckades hitta en häst som hade så mycket av *DET* att hon redan är älskad till bristningsgräns av både mig och Mamma! Innan jag svimmar av glädje måste jag bara ge ett STORT, GIGANTISKT TACK till familjen Bonnevie, i synnerhet underbaraste Helena, för förtroendet! Ni är >guld< värda (ni fattar säkert). Jag lovar på heder och samvete att jag kommer göra mitt absolut bästa och jag vill att Ni ska veta att vi gärna tar emot besök om Ni någonsin vill ta en sväng! :"D TUSEN TACK, ni kan knappt ana den glädje som välde över mig när jag tog ut henne ur transporten i stallet ... Man fattar det knappt själv...

Nu vet jag äntligen innebörden i meningen "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!" Kunde inte funnit en mer perfekt häst!

Nu måste jag återgå till att packa upp samhället med havsblöta kläder som legat och mysigt till sig i min resväska innan evolutionen gör sitt jobb så att de får egna ben och vandrar ut av sig själva...  Hoppas jag drömmer om vita (och röda) ponny-hästar och att jag somnar innan 3 i natt!  Hoppas att jag inte redan drömmer...

 

 

En ängel lika vacker som hon går knappast att hitta! Visst?

( förutom Shahina och Nipeta då... de är super vackra de med C: höhö... vill ju inte göra någon avundsjuk! )